jueves, 12 de mayo de 2011

VI .- Laboral

En l'àrea de promoció econòmica proposem la creació d'un òrgan municipal per al treball i la formació, l'objectiu s'ha de centrar en els aturats de llarga durada, dones, discapacitats i els joves.

-Les nostres Propostes per a l'Àrea de Laboral:

.- Una oficina d'informació per a noves empreses que faciliti i assessori sobre els tràmits a realitzar de borsa de treball dirigida especialment als casos anteriors.

.- Un centre d'estudis per trobar noves activitats generadores de llocs de treball.

.- Coordinar i fomentar programes d'ocupació, cursos, plans de treball, escoles tallers, etc.

.- Cercar i incentivar l'arribada de noves empreses no contaminants al nostre municipi, sempre que el personal de hagi de treballar-hi siguin veïns de Palafolls en la seva majoria.

.- Promoure l'emissora de ràdio municipal (Ràdio Palafolls) perquè es converteixi en una emissora dinàmica, competitiva i amena perquè el ciutadà estigui ben informat del que passa al municipi. Així mateix, promoure i promocionar el comerç local per mitjà de Ràdio Palafolls mitjançant falques publicitàries amb preus assequibles sense distinció.

.- Realització d'un estudi laboral amb la participació de les empreses del nostre municipi, suggerint la contractació de personal resident segons es produeixin places vacants el que comportarà per a aquestes un considerable descompte en els impostos i taxes municipals.

.- Garantir el principi d'igualtat de tracte entre homes i dones en l'àmbit laboral privat i públic, oferint informació i assessorament personalitzat des dels departaments de desenvolupament local i d'ocupació als homes i dones que desitgin constituir una empresa o reciclar-se per la seva reincorporació al mercat laboral.

1 comentario:

Unknown dijo...

hola oscar soy un vecino de palafolls autonomo para mi desgracia en estos tiempos, voy a depositar mi confianza en usted,por favor haced algo porque esto ya es inviable y no se donde vamos a acabar "Lucmarb"